OTLUKBELİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektedir.

Misyon: Güvenli ve huzuru bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (446) 361 2062

WEB - https://otlukbeliiho.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. HÜKÜMET CAD. NO: 1 OTLUKBELİ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Erzincan merkeze ulaşım ilçemizden her gün 05.00 ve 05.30 arasında kalkan iki dolmuşla sağlanmaktadır. Merkezden ilçemize ise her gün 12.00 ve 14.00 olmak üzere iki dolmuşla sağlanmaktadır. İlçemizin Bayburt iline uzaklığı 55 km´dir. Lojman dışında öğretmenlerimizin ikamet edebileceği Öğretmenevi bulunmaktadır. Öğretmenevinde 2+1 şeklinde 8 daire bulunup dairelerde 4 kişi kalabilmektedir. Isınma şekli kaloriferdir.

Adres - FATİH MAH. HÜKÜMET CAD. NO: 1 OTLUKBELİ / ERZİNCAN

Ulaşım Otlukbeli´den Erzincan´a her gün iki toplu taşıma aracı karşılıklı sefer yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Otlukbeli merkezdedir. Erzincan´a uzaklığı 147 km´dir.