07.05.2020 546

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün onayı ile açılarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Açıldıktan sonra Erzincan İli Otlukbeli İlçesindeki Fatih Orta Okulu binasında mevcudiyetini sürdürmektedir. Fatih Ortaokulu bünyesindeki 6 derslik, e- kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, mescit ve açık spor salonu gibi imkânların tamamından öğrencilerimiz yararlanabilmektedir. Branş öğretmenlerinin hemen hemen tamamına yakının bulunduğu Otlukbeli İmam Hatip Orta Okulumuz  İmam Hatip ruhunu tam anlamıyla taşıyan öğrenciler ve  vatanına, milletine olan borcunu çalışarak ve üreterek ödeyecek olan bireyler  yetiştirmeye devam edecektir.

Okulumuzun açılmasında ve eğitim- öğretime kazandırılmasında emeği olan tüm mülki ve idari amirlerimize, öğrenci velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.